Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αθηνά Οικονομάκου Γαμοσ Φορεμα / Αθηνά Οικονομάκου: Πόσες χιλιάδες ευρώ παίρνει από το «Έλα ... / Η αθηνά οικονομάκου και ο φίλιππος μιχόπουλος αποφάσισαν να τελέσουν τον θρησκευτικό τους γάμο στη μύκονο.

Αθηνά Οικονομάκου Γαμοσ Φορεμα / Αθηνά Οικονομάκου: Πόσες χιλιάδες ευρώ παίρνει από το «Έλα ... / Η αθηνά οικονομάκου και ο φίλιππος μιχόπουλος αποφάσισαν να τελέσουν τον θρησκευτικό τους γάμο στη μύκονο.. Μια σελιδα για την αγαπημενη μας αθηνα οικονομάκου! Η αθηνά οικονομάκου και ο φίλιππος μιχόπουλος σε λίγες μέρς παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο. Στο όνομα της τέχνης εκδηλώνουν τις ψυχικές τους ανωμαλίες. H φωτογραφία που δημοσίευσε η αθηνά οικονομάκου. Γεννήθηκε το 1986 στη σκάλα λακωνίας όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

Μέσα από ένα βιντεάκι στα social media, μάθαμε ποια είναι η σχεδιάστρια του υπέροχου νυφικού που θα φορέσει η όμορφη αθηνά. Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους στη είναι το φόρεμα που χρειάζεται η φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα. Πριν λίγη ώρα, όμως, μας αποκάλυψε πως το μωρό που περιμένει θα είναι… αγόρι! Θα ξετρελαθείς με τη φωτογραφία της 10 ημερών κόρης της. Μάλιστα, η αθηνά οικονομάκου κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της το φύλο του μωρού.

Γάμος Οικονομάκου-ΜΙχόπουλου, το γλέντι 2 - video Dailymotion
Γάμος Οικονομάκου-ΜΙχόπουλου, το γλέντι 2 - video Dailymotion from s1.dmcdn.net
Το απόγευμα της τετάρτης, η αθηνά οικονομάκου βρέθηκε σε fashion show στο κέντρο πολιτισμού ίδρυμα σταύρος νιάρχος. Ena video gia thn agapimenh h8opoio athina oikonomakou!! Για δεύτερη φορά νονά έγινε η αθηνά οικονομάκου! Η αθηνά οικονομάκου παντρεύτηκε σήμερα στο γύθειο με πολιτικό γάμο τον φίλιππο μιχόπουλο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το twitter αποθέωσε τον james καφετζή για το post που έκανε. Η αθηνά οικονομάκου μίλησε στην εκπομπή ελένη για την επιστροφή του ρόλου της, της φαίης σταθάτου στην σειρά «έλα στη θέση μου», τη μητρότητα, αλλά και τις ετοιμασίες για το γάμο της το ερχόμενο σάββατο που θα τελεστεί στη μύκονο. Το χαμόγελο της νύφης φανέρωνε την ευτυχία της και έζησε αυτή την μέρα ακριβώς όπως την ήθελε. Μέσα από ένα βιντεάκι στα social media, μάθαμε ποια είναι η σχεδιάστρια του υπέροχου νυφικού που θα φορέσει η όμορφη αθηνά.

To yliko pou xrisimopoihthike sto video htan apo to episimo site tou mega, to google alla k to.

Στο βίντεο που ανέβασε στο instagram δείχνει την φουσκωμένη κοιλιάς της που διαγράφεται μέσα από το στενό φόρεμα που φοράει. H αθηνά οικονομάκου να μπήκε στον χώρο της δεξίωσης με το νυφικό της αλλά λίγη ώρα αργότερα άλλαξε και φόρεσε ένα ολοκέντητο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και custom made μεταλλική ζώνη, κεντημένη με κρύσταλλα swarovski, δημιουργία της σήλιας κριθαριώτη. Για την τελετή επέλεξε να βάλει φόρεμα γνωστής εταιρείας και custom. Εκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, λίγες ημέρες αφότου γέννησε εικόνα. Η δημοφιλής ηθοποιός έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και ήδη από το περασμένο σάββατο. Η ηθοποιός επέλεξε να παντρευτεί φορώντας ένα μοντέρνο φόρεμα σε μπεζ απόχρωση με μαύρες λεπτομέρειες καθώς μετά τη γέννηση του μωρού της θα γίνει ο. Ο γάμος δεν ήταν η προτεραιότητά μου. Η όμορφη ηθοποιός που θα την βλέπουμε και φέτος στην γνωστή σειρά του alpha έλα στη θέση μου βάφτισε τη μικρή αλεξάνδρα την κόρη φιλικού της ζευγαριού. Για δεύτερη φορά νονά έγινε η αθηνά οικονομάκου! Ανάμεσα σε άλλα, η αθηνά οικονομάκου ρωτήθηκε. Το χαμόγελο της νύφης φανέρωνε την ευτυχία της και έζησε αυτή την μέρα ακριβώς όπως την ήθελε. Η αθηνά οικονομάκου δημοσίευσε ένα βίντεο και μάς δείχνει πώς είναι το σώμα της λίγες, μόλις, ημέρες μετά τη γέννα, αφού μιας εβδομάδα πριν, υποδέχθηκε την «πριγκίπισσά της», όπως την αποκαλεί. Αθήνα θεσσαλονίκη πάτρα σπάρτη ιωάννινα ηράκλειο λάρισα βόλος καβάλα αλεξανδρούπολη σέρρες καλαμάτα ρόδος.

Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr: Η αθηνά οικονομάκου, πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και εδώ και δέκα ημέρες περίπου κρατά στα χέρια της, το δεύτερο παιδάκι της. Η αθήνα οικονομάκου φυσικά ξέρει καλύτερα από όλες μας τι να φορέσει σε ένα γάμο. Μέσα από ένα βιντεάκι στα social media, μάθαμε ποια είναι η σχεδιάστρια του υπέροχου νυφικού που θα φορέσει η όμορφη αθηνά. Για την τελετή επέλεξε να βάλει φόρεμα γνωστής εταιρείας και custom.

Ξέρουμε καλά ποια ηθοποιός θα παντρευτεί μετά την Αθηνά ...
Ξέρουμε καλά ποια ηθοποιός θα παντρευτεί μετά την Αθηνά ... from queen.bbend.net
Αυτή είναι η εντυπωσιακή τραπεζαρία του σπιτιού της. Η όμορφη ηθοποιός που θα την βλέπουμε και φέτος στην γνωστή σειρά του alpha έλα στη θέση μου βάφτισε τη μικρή αλεξάνδρα την κόρη φιλικού της ζευγαριού. Στο βίντεο που ανέβασε στο instagram δείχνει την φουσκωμένη κοιλιάς της που διαγράφεται μέσα από το στενό φόρεμα που φοράει. «my view is better than yours (η θέα μου είναι καλύτερη από τη δική σου)» έγραψε. Η δημοφιλής ηθοποιός έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και ήδη από το περασμένο σάββατο. Μια σελιδα για την αγαπημενη μας αθηνα οικονομάκου! Η αθηνά οικονομάκου έφτασε στο εκκλησάκι με φουσκωτό, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδερφό της, ενώ ο φίλιππος μιχόπουλος την περίμενε στην ακτή φορώντας ένα λευκό κοστούμι. Για την περίσταση, η αθηνά, φόρεσε ένα αμάνικο, midi φόρεμα, με απλικέ.

Η αθηνά οικονομάκου, πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και εδώ και δέκα ημέρες περίπου κρατά στα χέρια της, το δεύτερο παιδάκι της.

Χθες όμως κυρία οικονομάκου μας, στον γάμο του τανιμανίδη και της χριστίνας μπόμπα σχολιαστήκατε αρνητικά. Τέλεσε τη λειτουργία της κυριακή της πεντηκοστής στον ιερό μητροπολιτικό ναό αθηνών. Πανέμορφη και λαμπερή ήταν η αθηνά οικονομάκου που χθες ντύθηκε νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της (και πατέρα του γιου της μάξιμου) φίλιππου μιχόπουλου στο γάμο τους που έγινε στην μύκονο. Φωτογραφίες από τον κοσμικό γάμο τους στο πάπιγκο. Θα εξηγήσω παρακάτω τους λόγους. To yliko pou xrisimopoihthike sto video htan apo to episimo site tou mega, to google alla k to. Η αθηνά οικονομάκου φόρεσε ένα ροζ φόρεμα του brand nidodileda και ένα γούνινο πανωφόρι. Θα ξετρελαθείς με τη φωτογραφία της 10 ημερών κόρης της. Πριν λίγη ώρα, όμως, μας αποκάλυψε πως το μωρό που περιμένει θα είναι… αγόρι! Το απόγευμα της τετάρτης, η αθηνά οικονομάκου βρέθηκε σε fashion show στο κέντρο πολιτισμού ίδρυμα σταύρος νιάρχος. Στο όνομα της τέχνης εκδηλώνουν τις ψυχικές τους ανωμαλίες. Αθηνά οικονομάκου | η φωτογραφία με λευκό body και πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα και το δημόσιο μήνυμα. Η ηθοποιός επέλεξε να παντρευτεί φορώντας ένα μοντέρνο φόρεμα σε μπεζ απόχρωση με μαύρες λεπτομέρειες καθώς μετά τη γέννηση του μωρού της θα γίνει ο.

Ο γάμος δεν ήταν η προτεραιότητά μου. Η όμορφη ηθοποιός που θα την βλέπουμε και φέτος στην γνωστή σειρά του alpha έλα στη θέση μου βάφτισε τη μικρή αλεξάνδρα την κόρη φιλικού της ζευγαριού. H αθηνά οικονομάκου να μπήκε στον χώρο της δεξίωσης με το νυφικό της αλλά λίγη ώρα αργότερα άλλαξε και φόρεσε ένα ολοκέντητο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και custom made μεταλλική ζώνη, κεντημένη με κρύσταλλα swarovski, δημιουργία της σήλιας κριθαριώτη. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην αθήνα για να σπουδάσει στο γεωπονικό πανεπιστήμιο. Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr:

Αθηνά Οικονομάκου: Οι νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες από το ...
Αθηνά Οικονομάκου: Οι νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες από το ... from image.fthis.gr
Μάλιστα, η αθηνά οικονομάκου κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της το φύλο του μωρού. «ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι αξίζει την τιμωρία του». Η αθηνά οικονομάκου, για την μεγάλη της ημέρα φόρεσε ένα όμορφο στενό νυφικό με διαφάνειες δια χειρός σήλιας κριθαριώτη. Η ηθοποιός επέλεξε να παντρευτεί φορώντας ένα μοντέρνο φόρεμα σε μπεζ απόχρωση με μαύρες λεπτομέρειες καθώς μετά τη γέννηση του μωρού της θα γίνει ο. Η αθηνά οικονομάκου (σκάλα λακωνίας, 6 μαρτίου 1986) είναι ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας. Η αθηνά οικονομάκου έφτασε στο εκκλησάκι με φουσκωτό, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδερφό της, ενώ ο φίλιππος μιχόπουλος την περίμενε στην ακτή φορώντας ένα λευκό κοστούμι. Έγινε ο γάμος του χειμώνα! Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην αθήνα για να σπουδάσει στο γεωπονικό πανεπιστήμιο.

Για την περίσταση, η αθηνά, φόρεσε ένα αμάνικο, midi φόρεμα, με απλικέ.

Το απόγευμα της τετάρτης, η αθηνά οικονομάκου βρέθηκε σε fashion show στο κέντρο πολιτισμού ίδρυμα σταύρος νιάρχος. Το νυφικό είχε διαφάνειες από δαντέλα με πουά και ταίριαζε γάντι στην εντυπωσιακή ηθοποιό που επέλεξε να έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα άκρως ρομαντικό look. H αθηνά οικονομάκου να μπήκε στον χώρο της δεξίωσης με το νυφικό της αλλά λίγη ώρα αργότερα άλλαξε και φόρεσε ένα ολοκέντητο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και custom made μεταλλική ζώνη, κεντημένη με κρύσταλλα swarovski, δημιουργία της σήλιας κριθαριώτη. «ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι αξίζει την τιμωρία του». Η αθηνά οικονομάκου παντρεύτηκε σήμερα στο γύθειο με πολιτικό γάμο τον φίλιππο μιχόπουλο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα λοιπόν έφτασε αυτή η μέρα και η ηθοποιός βρέθηκε σε εμβολιαστικό κέντρο και έκανε την επιθυμία. Για την τελετή επέλεξε να βάλει φόρεμα γνωστής εταιρείας και custom. Η αθηνά οικονομάκου δημοσίευσε ένα βίντεο και μάς δείχνει πώς είναι το σώμα της λίγες, μόλις, ημέρες μετά τη γέννα, αφού μιας εβδομάδα πριν, υποδέχθηκε την «πριγκίπισσά της», όπως την αποκαλεί. Εκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, λίγες ημέρες αφότου γέννησε εικόνα. To yliko pou xrisimopoihthike sto video htan apo to episimo site tou mega, to google alla k to. Ο γάμος τους πρόκειται να γίνει στις 6 οκτωβρίου στην μύκονο. Η αθηνά οικονομάκου μίλησε στην εκπομπή ελένη για την επιστροφή του ρόλου της, της φαίης σταθάτου στην σειρά «έλα στη θέση μου», τη μητρότητα, αλλά και τις ετοιμασίες για το γάμο της το ερχόμενο σάββατο που θα τελεστεί στη μύκονο. Έγινε ο γάμος του χειμώνα!

Η μαίρη συνατσάκη ολόγυμνη στο instagram αθηνά οικονομάκου. Η νύφη έλαμπε από ευτυχία που παντρευόταν (ξανά) τον έρωτα της ζωής της και πατέρα του γιου της.